Vybrať darček, ktorý bude aj užitočný nie je také jednoduché. Avšak zdravie je to najcennejšie, preto darček z lásky daný, aby so zdravím pomohol, či ho udržal, nikdy nemôže byť zbytočný! S výberom Vám preto radi pomôžeme, a to každý pracovný deň (MIMO víkendu), tj.

pondelok až piatok od 8:00 do 16:30

Príďte k nám a inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre Vašich blízkych. Zaplatiť môžete SAMOZREJME aj KARTOU či CHYTRÝM TELEFÓNOM (od 4 €):

omron-tlakomery
Široký sortiment špičkových tlakomerov OMRON (svetová jednička), HARTMANN (európska jednička) a MICROLIFE (švajčiarska jednička) pomôže Vám a Vašim blízkym držať tlak a srdce pod kontrolou.

 

Darčeky nemusia byť nutne drahé a sofistikované aby pomohli či potešili, kľudne však môžu splniť obe tieto predsavzatia...

masazne-pristroje
Naše masážne prístroje často dokážu omnoho viac, než sa na prvý pohľad môže zdať. Malé nenápadné zariadenie s káblom môže byť rajskou hudbou pre strpnutú či bolestivú šiju, vyčerpané svaly, pekelný pocit v drieku, ale aj večne studené nohy, ktoré dokáže zahriať infračerveným svetlom, čo častokrát naštartuje dostatočnú cirkuláciu krvi a pomôže (minimálne aspoň dočasne) so studenými končatinami, často ešte unavenými vyčerpávajúcou chôdzou či neznesiteľnými topánkami. Pre iné prípady je tu potom termoterapia a magnetoterapia napájaná zo siete, autozapaľovača, či dokonca z prenosnej powerbanky. Človek nemusí trpieť, keď netreba...

 

ponozky-1
ponozky-1

 

papucky
papucky